Σπυρος Παπαδακης

Πολιτικός Συντάκτης

Για ποιον χτυπά η καμπάνα

Η νέα πρωινή καθημερινή live εκπομπη του

MGR My Greek Radio 08:00-10:00 UK Time

Ο Σπύρος Παπαδάκης ανήκει πλέον στην οικογένεια του MGR.

Ο γνωστός από τις πολιτικές του αναλύσεις δημοσιογράφος, θα σας ξυπνάει κάθε πρωί στις 06:00 (UK time), 08:00 (Greek time) και θα σας κάνει παρέα για δύο ώρες με όλα τα θέματα της επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, με συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και πολλά αποκλειστικά θέματα...

Ο Σπύρος Παπαδάκης βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημοσιογραφίας από το 1993 όταν και ξεκίνησε στο TELECITY ως ρεπόρτερ στο ελεύθερο ρεπορτάζ και στο ελεύθερο πολιτικό. Μέχρι και το 1995 παρουσίαζε την εκπομπή "Απόπειρα...ρεπορτάζ" ενώ ήταν και αρχισυντάκτης στην εκπομπή "Η Ελλάδα Σήμερα" με τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο. Το καλοκαίρι του 1995 μαζί με τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο μετακόμισαν στο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV" στα γραφεία και στούντιο των Αθηνών όπου εκτός από την αρχισυνταξία και την παραγωγή της εκπομπής "Ελλάδα σήμερα", ήταν υπεύθυνος ρεπορτάζ για την Αθήνα ενώ ως αρχισυντάκτης του γραφείου της Αθήνας είχε υπό την επίβλεψή του και τις εκπομπές του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Ράνιας Θρασκιά.

Ο Σεπτέμβρης του 1998 τον βρίσκει στον ΑΝΤ1. Ελεύθερο ρεπορτάζ, στρατιωτικό ρεπορτάζ και πολιτικό ρεπορτάζ ήταν μερικές από τις αρμοδιότητές του ενώ όταν το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εξαγοράστηκε από τον όμιλο ΑΝΤ1, ανέλαβε αρχισυντάκτης του δελτίου ειδήσεων και παραγωγός των πολιτικών εκπομπών. 

Από τον Οκτώβρη του 2003 αναλαμβάνει το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας αλλά και το διπλωματικό ρεπορτάζ για την ΕΡΤ3. Από τότε συμμετέχει σε όλες τις αποστολές των πρωθυπουργών της χώρας, τους ακολουθεί σε σε όλες τις επίσημες επισκέψεις τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ως απεσταλμένος της ΕΡΤ3 και της ΝΕΤ δίνει το ρεπορτάζ με ζωντανές συνδέσεις... Το 2007 συμμετέχει στην καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή "Υπάρχει Είδηση" με τον Χρήστο Γιαννούλη και την Χριστίνα Καλημέρη ενώ μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2019 αναλύει την πολιτική επικαιρότητα άλλοτε στην εκπομπή της Δώρας Αυγέρη, "Επικοινωνία", στην εκπομπή "ΣΥΝ" της ΕΡΤ3, "Πρώτη γραμμή" της ΕΡΤ...

Παράλληλα από τον Απρίλιο του 2015 (έως και σημερα) ως Δημοσιογράφος - παραγωγός πραγματοποιεί ρεπορτάζ και ντοκιμαντέρ για το γερμανικο κρατικο κανάλι ARD αλλά και το RTL.  

Ο μεγάλος του όμως έρωτας ήταν και παραμένει το ραδιόφωνο. Από το μακρινό 1993 έως το 1995 στον CITY FM, στον Επικοινωνία 94 fm το 2014-2016, φτάνουμε στο πιο πρόσφατο 2019 στον 943FM. Από τον Αύγουστο του 2017 έως και τον Δεκέμβριο του 2019 ήταν διευθυντής ενημέρωσης αλλά και παραγωγός - παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του σταθμού 7-10 το πρωί. Πάντα ηχούσαν οι χαρακτηριστικές  καμπάνες όπως ηχούν και τώρα στον MGR.